0212 211 1616                            
Acar Patent Şişli

Acar Patent Şişli

17 Aralık 2019 Paylaşan: Kategori: Bilgi Merkezi Yorum yok.

Acar Patent Şişli Firmamız Şişli bölgesinde tanınmışlığa haiz bir patent firması olup genel müdürümüz ve uzman kadromuz ile firma ziyareti yaparak patent ve marka konusunda müvekkillerimize bilgi aktarımı sağlayarak gerçekleştirilecek işlemlerin süreçlerinde destek vermekteyiz. Tecrübeli kadromuzla Patent tescili, Faydalı Model tescili, marka tescili ve tasarım tescili konularında işlemlerinizi birlikte değerlendirip en uygun yöntemi seçerek başvuru aşamasına getirmekteyiz.

Acar Patent Şişli

Başvurunun ardından devam eden tescil sürecinde sizinle iletişim içerisinde olarak başvurunuz ile ilgili her aşamada yazılı ve sözlü bildirimler gerçekleştirilmektedir. Tescil başvuru aşamaları tamamlanıp tescil belgesi Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tarafımız aracılığı ile müvekkillere iletilecektir. Belge müvekkillere teslim edildikten sonra ürün patentlerinde yıllık harç ödemelerinin takibi, Marka tescil işlemlerinde isi benzer marka bilgilendirmesi tarafımızca sağlanıp, müvekkillere  yazılı ve sözlü olarak iletilmektedir. Sunulmuş olan kaliteli hizmet ve güven duygusu ile marka ve patent süreçlerinde öncü firmalar arasında yerini alarak öncelikle Şişli bölgesi olmak üzere ulusal alanda da Acar Patent olarak adını duyurmuştur.


Şişli bölgesi Marka Tescili ve Patent işlemleri için Acar Patent her daim yanınızda , firmalar , şahıslar , şirketler Marka tescil hizmetleri için 0212 211 16 16 numaralı telefondan firmamıza ulaşabilir , marka tescil hizmeti için bilgi alabilir veya markanızı tescil ettirebilirsiniz.

Ayrıca Web sitemiz üzerinden de Marka Başvurusu formunu doldurup bize gönderebilirsiniz.Ekibimiz en kısa süre içerisinde sizinle irtibata geçeceklerdir.

Türkiye’nin her yerine hizmet sağlayan firmamız ayrıca faydalı model tescili , marka takibi , marka logo tescili , iso 9001 belgelendirme , CE belgelendirme belgelerinin tescilini uzman ekibi ile yapmaktadır. Google ile sitemize ulaşabilirsiniz.


Bizi Arayın