0212 211 1616                            
Marka Tescili 2023

Online Marka tescil sorgulama

17 Aralık 2019 Paylaşan: Kategori: Bilgi Merkezi Yorum yok.

Online Marka tescil sorgulama Marka tescil sorgulama işleminizi kaliteli bir yazılım ve veri tabanına sahip olan web sitemiz aracılığıyla yapabilirsiniz. Ayrıca sorgulama sürecinde firmamız bünyesinde bulunan marka ve patent uzmanlarından destek alabilirsiniz. Marka patent uzmanları sizin için ismin alınabilir durumda olup olmadığını ve daha önce alınmış olan isimlerle bir benzerlik teşkil edip etmediğini araştırarak ve gerekirse emsal tescil örnekleriyle size rapor sunar. Böylece mümkün olabilecek olumsuz durumları engelleyerek maddi ve manevi zarara uğramamış olursunuz. Araştırma kapsamlı bir şekilde yapılmadığında tescil başvurusu olumsuz sonuçlanabilir. Böyle bir durum olduğunda, olumsuz sonuca karşı firmamız aracılığı ile itiraz hakkı kullanılabilir. Bu durum genellikle benzer isim talebi durumlarında olmaktadır.

Bu sorgulama işlemini Türk Patent ve Marka Kurumu kayıtlarına bakılarak yapılmaktadır. TPE marka sorgulama işlemi yapmak ve sonuca hızlı bir şekilde ulaşmak için sayfamızı kullanmanızı öneririz.

Sorgulama işlemi gerçekleştirmek için tıklayınız 

Marka Benzerlik Araştırması Nasıl Yapılır?

Marka Benzerlik Araştırması Nasıl Yapılır?, Marka benzerliği araştırması, markalar ve hedef pazarları arasındaki benzerlikleri dikkate alan bir süreçtir. İşletmeler, müşterinin ihtiyaçlarını ve isteklerini anlayarak, müşterilerine hitap eden marka dostu ürünler yaratabilir.

Online Marka Tescili Nasıl Yapılır?

Online Marka Tescili Nasıl Yapılır?, Çevrimiçi bir ticari markanın tescili basit ve basittir. Markanın ad, sembol veya açıklama gibi temel öğelerini web tabanlı bir sisteme girmeniz yeterlidir ve işiniz biter. Çevrimiçi bir ticari markayı kaydettirmek için gerekli birkaç adım vardır, ancak çevrimiçi bir ticari markayı kaydettirmek genellikle geleneksel bir ticari markayı kaydettirmekten çok daha kolaydır.

Marka Tescil Belgesi Nasıl Sorgulanır?

Marka Tescil Belgesi Nasıl Sorgulanır?, Çevrimiçi ticari marka kaydı, tescilli ticari markaları başlatmanın kolay bir yoludur. Ticari markanızı çevrimiçi olarak kaydettirmek için gerçekleştirmeniz gereken birkaç adım vardır ve süreç hızlı ve basittir. Türk Patent ve Ticari Marka Ofisi’nin (TPTO) web sitesinde daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Marka Tescil Edilmiş Mi?

Marka Tescil Edilmiş Mi?, Sizce marka tescilli mi? Bir marka adı tescil ettirmek iyi bir fikir mi? Bu, birçok insanın sorduğu bir sorudur.
Bu sorunun cevabı birkaç faktöre bağlıdır. Genel olarak markalar, iki yıldan uzun süredir kullanımdalarsa ve kamu malı iseler, marka ofisinde tescil edilirler.Marka adınızı tescil ettirmeyi düşünüyorsanız, bunu dikkatli bir şekilde yapmanız önemlidir. Potansiyel müşterileri kaybetmek ve pazar payını kaybetmek gibi bir marka adının tescil edilmesiyle ilgili riskler vardır.Ancak, marka adınızın potansiyel taşıdığına ve korunmaya değer olduğuna inanıyorsanız, tescil sizin için en iyi karar olabilir.
İçeriğimizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Konu ile alakalı daha fazla içeriğimize ulaşmak için Google baz alarak arama yapabilirsiniz.


Bizi Arayın